Розробка методики визначення кислоти цикорієвої у дієтичних добавках з ехінацеєю пурпуровою
dc.contributor.author | Киризюк, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2025-05-29T12:09:39Z | |
dc.date.available | 2025-05-29T12:09:39Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | https://repository.tdmu.edu.ua//handle/123456789/18271 | |
dc.description.abstract | Розроблено методику визначення кислоти цикорієваої у дієтичних добавках з вмістом ехінацеї пурпурової, що є придатною для визначення суми гідроксикоричних кислот у ДД таблетованих форм. | uk |
dc.publisher | Тернопіль | uk |
dc.subject | Дієтична добавка | uk |
dc.subject | ехінацея пурпурова | uk |
dc.subject | АРА | uk |
dc.subject | ВЕТШХ | uk |
dc.subject | спектрофотометрія | uk |
dc.title | Розробка методики визначення кислоти цикорієвої у дієтичних добавках з ехінацеєю пурпуровою | uk |
dc.title.alternative | кваліфікаційна робота | uk |