Show simple item record

dc.contributor.authorСторожук, Ольга
dc.date.accessioned2024-07-30T09:05:23Z
dc.date.available2024-07-30T09:05:23Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.citationСторожук, Ольга. Дослідження впливу концентрації етанолу на ступінь вилучення біологічно активних речовин з айстри новобельгійської трави. Тернопіль, 2024. 51 с.uk
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua//handle/123456789/18052
dc.description.abstractДосліджено вплив концентрації етанолу на вилучення біологічно активних речовин із фітосубстанцій айстри новобельгійської трави. В одержаних фітосубстанціях визначено кількісний вміст суми кислот гідроксикоричних, суми флавоноїдів, суми поліфенолів та кількість одержаного сухого залишку. Вміст суми кислот гідроксикоричних найвищий у серії №7 (етанол 70 %) та становив 10,21 %; суми флавоноїдів – у серії №6 (60 % етанол), що становить – 10,35 %; суми поліфенолів – у серії №2 (20 % етанол) – 15,3 %. Методом ВЕРХ встановлено якісний склад та визначено кількісний вміст індивідуальних сполук кислот гідроксикоричних та флавоноїдів.uk
dc.publisherТернопільuk
dc.subjectайстра новобельгійськаuk
dc.subjectтраваuk
dc.subjectконцентрація етанолуuk
dc.subjectсума флавоноїдівuk
dc.subjectсума поліфенолівuk
dc.subjectсума кислот гідроксикоричнихuk
dc.subjectсухий залишокuk
dc.subjectВЕРХuk
dc.subjectвисокоефективна рідинна хроматографіяuk
dc.subjectлікарська рослинна сировинаuk
dc.subjectфлавоноїдиuk
dc.subjectгідроксикоричні кислотиuk
dc.subjectполіфенолиuk
dc.titleДослідження впливу концентрації етанолу на ступінь вилучення біологічно активних речовин з айстри новобельгійської травиuk
dc.title.alternativeкваліфікаційна роботаuk
dc.typeThesisuk


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record