Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributoruk-UA
dc.creatorПласконіс, Ю. Ю.
dc.creatorСоколова, Л. В.
dc.date2014-07-08
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:28Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:28Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2860
dc.identifier10.11603/2312-0967.2010.4.2860
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7405
dc.descriptionНа основі отриманих результатів зроблено висновок про доцільність використання листя шовковиці з розміром сировини 3- 4 мм, яка є оптимальною для екстрагування методом перколяції та мацерації. Встановлено залежність між визначеними технологічними показниками.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/2860/2661
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 4 (2010)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 4 (2010)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2010.4
dc.titleВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЛИСТЯ ШОВКОВИЦІuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Долучені файли

ФайлРозмірФорматПереглянути

Даний матеріал не має долучених файлів.

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу