Show simple item record

dc.contributoruk-UA
dc.creatorШевцов, І.М.
dc.creatorЖуравель, І.О.
dc.creatorКисличенко, В.С.
dc.date2014-07-19
dc.date.accessioned2015-06-11T10:02:30Z
dc.date.available2015-06-11T10:02:30Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3069
dc.identifier10.11603/2312-0967.2008.2.3069
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/7449
dc.descriptionУ статті наведені результати вивчення ліпідного складу лусок цибулин Allium cepa L. За допомогою методу вичерпної екстракції хлороформом в апараті Сокслета одержано ліпофільні фракції лусок цибулі ріпчастої сортів Золотистий та Ред Барон. Якісними реакціями та хроматографічними методами встановлено наявність хлорофілів і каротиноїдів, а також визначено їх кількісний вміст.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/pharm-chas/article/view/3069/2863
dc.rightsCopyright (c) 2015 Pharmaceutical reviewen-US
dc.sourcePharmaceutical review; No 2 (2008)en-US
dc.sourceФармацевтичний часопис; No 2 (2008)uk-UA
dc.source2312-0967
dc.source10.11603/2312-0967.2008.2
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ЛІПОФІЛЬНОЇ ФРАКЦІЇ З ЛУСОК ЦИБУЛИН ALLIUM CEPA L.uk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record