Show simple item record

dc.contributoruk-UA
dc.creatorЗагайко, А. Л.
dc.creatorФилимоненко, В. П.
dc.creatorКрасільнікова, О. А.
dc.creatorКравченко, Г. Б.
dc.creatorШишкіна, Н. В.
dc.date2013-01-23
dc.date.accessioned2015-06-11T10:00:40Z
dc.date.available2015-06-11T10:00:40Z
dc.identifierhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/258
dc.identifier10.11603/1681-2557.2011.v13.i2.258
dc.identifier.urihttps://repository.tdmu.edu.ua/handle/1/6500
dc.descriptionОдноразове введення адреналіну спричиняє розвиток оксидативного стресу в щурів: підвищення вмісту продуктів перекисного окиснення ліпідів та зниження антиоксидантних показників. Профілактичне введення поліфенольних екстрактів з насіння винограду двох сортів запобігає порушенню антиоксидантно-прооксидан- тної рівноваги різною мірою. Обговорюються антиоксидантні властивості досліджених поліфенольних екст­рактів.uk-UA
dc.formatapplication/pdf
dc.languageukr
dc.publisherТернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевськогоuk-UA
dc.relationhttp://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/med-chem/article/view/258/288
dc.rightsCopyright (c) 2015 Medical Chemistryen-US
dc.sourceMedical Chemistry; Vol 13, No 2 (2011)en-US
dc.sourceМедицинская химия; Vol 13, No 2 (2011)ru-RU
dc.sourceМедична хімія; Vol 13, No 2 (2011)uk-UA
dc.source1681-2557
dc.source10.11603/1681-2557.2011.v13.i2
dc.titleВПЛИВ ПОЛІФЕНОЛЬНИХ ЕКСТРАКТІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ НА ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНІ ПОКАЗНИКИ ТКАНИН ЩУРІВ В УМОВАХ СТРЕСУuk-UA
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.typeru-RU
dc.typeuk-UA


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record